Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton

Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton

Productdetails:

Plaats van herkomst: China. Suzhou
Merknaam: GeRun
Modelnummer: GR1818

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: RMB Meet to talk about
Betalingscondities: T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Digitale de Drukmachine Eco FriendlyGR1818 van het kartonkarton Druknauwkeurigheid: 600DPI
Druksnelheid: 1.5 m/s Maximumdrukbreedte: 800mm
Min. het Voeden Breedte: 400mm Media Dikte: 120mm
No.s van Drukhoofd: 18

Productomschrijving

Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton

is de digitale de drukmachine van het kartonkarton een type van drukpers dat digitale technologie aan de drukgrafiek van uitstekende kwaliteit, teksten, en andere ontwerpen op kartonkartons gebruikt. Het is een milieuvriendelijke drukoptie die minimaal milieu-effect heeft en ondernemingen helpt hun koolstofvoetafdruk verminderen.

Één van de belangrijkste milieuvriendelijke voordelen van deze drukmachine is dat het inkt gebruikt op basis van water en eco-oplosbare die van schadelijke chemische producten en vluchtige organische verbindingen (VOCs) vrij is. Deze inkt niet alleen produceert de drukken van uitstekende kwaliteit maar ook berokkent niet het milieu of de menselijke gezondheden.

Een ander milieuvoordeel van digitale de drukmachines van het kartonkarton is dat zij een paperless opstelling hebben, die geen filmplaten of chemische verwerking vereisen. Dit vermindert afval en verontreiniging, makend tot hen een duurzamer drukalternatief.

Bovendien, zijn deze machines energy-efficient, gebruikend minder macht in vergelijking met traditionele drukmachines. Zij hebben ook automatische aan en uit eigenschappen die helpen energieverbruik tijdens nutteloze tijd verminderen.

De capaciteit van de machine om douaneontwerpen op kartonkartons te drukken vermindert ook de behoefte aan extra verpakkingsmateriaal, resulterend in minder afval. De machine kan op golfkarton drukken, dat rekupereerbaar en biologisch afbreekbaar is, verder verminderend zijn milieu-effect.

Samenvattend, is een digitale de drukmachine van het kartonkarton een milieuvriendelijke drukoptie die ondernemingen helpt hun milieu-effect verminderen terwijl het verstrekken van de drukken van uitstekende kwaliteit. Het gebruik van eco-oplosbare inkt, paperless opstelling, en energy-efficient eigenschappen maakt tot het een uitstekende keus voor ondernemingen kijkend om hun koolstofvoetafdruk te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

 

Single-Pass het Type van eergr1800 Reeks Hoofdlijnen


1. Snelle productie. De maximum theoretische druksnelheid van ÉÉN printer van de PAShoge snelheid is 1.5m/second, kan deze snelheid met traditionele printers concurreren.


2.Without-film-plaat het maken. geen het verspillen tijd en kosten. ÉÉN printer van de PAShoge snelheid vereist geen maken van clichés, ging het gebruik digitale Inkjet-druktechnologie vooruit, gemakkelijker en sneller.


3.Envirnomental vriendschappelijk. ÉÉN printer van de PAShoge snelheid gebruikt vier primaire de druktechnologie van kleureninkjet, minder was, minder afvalwater.


4.Reduce arbeidskrachten. ÉÉN de drukmachine van de PASsnelheid keurt computertekening, autoopstelling de goed te drukken foto's reddend tijd en arbeid met hogere efficiency

 
PARAMETERS

Model

GR1818

Scheur Software scheuren

Maintop

Beeldformaat

TIF, JPG, PDF, PNG

Drukhoofd

Industrieel alle-MEMS de Drukhoofd van EPSON

No.s van Drukhoofd

18

Inkttype en kleur

Inkt de Op basis van water van CMYK

Max. Drukbreedte

800mm

Media Dikte

120mm

Max. de Druksnelheid van de druknauwkeurigheid

1.5m/s (300*600DPI) 0.8m/s (600*600DPI) 0.5m/s (900*600DPI)

Min. het Voeden Breedte

400mm

Max. het Voeden Breedte

Klantgerichte norm 1800mm.

Het voeden Wijze

Het auto voeden

Besturingssysteem

Windows 7 of Recentere Versie

Werkomgeving

18~30℃, vochtigheid: 50%~70%

Elektrisch voltage

380V±10% 50/60HZ

Totale Macht

Ongeveer 30KW AC220V50~60HZ

Printergrootte (L*W*H)

6800mm*5160mm*1980mm

Printergewicht

Ongeveer 5500kg

 

Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton 0Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton 1Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton 2Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton 3Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton 4Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton 5Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton 6

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Digitale de Drukmachine Eco Vriendschappelijke GR1818 van het kartonkarton kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.