Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet

Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet

Productdetails:

Plaats van herkomst: Chian
Merknaam: GERUN
Modelnummer: GR1824

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1SET
Betalingscondities: T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Product Name: Cardboard Box Inkjet High Accurancy Printing Machine GR1824 Printing accuracy: 600DPI
Printing speed: 1.5 m/s Maximum print width: 800mm
Min. Feeding Width: 400mm Media Thickness: 1-20mm
No.s of Print Head: 24
Hoog licht:

Digitale de Drukmachine van het enige Paskarton

,

Machine van de karton de Digitale Druk Inkjet

,

Machine van de enige Pas de Digitale Druk

Productomschrijving

Van de kartondoos Hoge Accurancy de Drukmachine GR1824 van Inkjet

 

kartonvakje machine van de de nauwkeurigheidsdruk van Inkjet is de hoge een digitale die drukpers in het leven om wordt geroepen om de grafiek, de beelden van uitstekende kwaliteit, teksten, en streepjescodes nauwkeurig op golfkartonvakjes te drukken. Deze machines zijn uitgerust met geavanceerde Inkjet-technologie die hen toelaat om scherpe, kernachtige, en trillende drukken op ongelijke oppervlakten te produceren.

De hoge nauwkeurigheid van deze machines wordt bereikt door geavanceerde Inkjet-technologie zoals de daling-op-vraag (DOD) of druk de ononderbroken van Inkjet (CIJ). Deze technologieën nemen geavanceerde sensoren en software op die kunnen en kleurenwanverhoudingen, inktdichtheid, en media ontdekken verbeteren groepering ervoor zorgen, die dat de drukken en van hoogte - kwaliteit nauwkeurig zijn.

Machines van de de nauwkeurigheidsdruk van Inkjet van de kartondoos kunnen de hoge bij hoge snelheden drukken, die tot hen maken ideaal voor ondernemingen met high-volume drukvereisten. Deze machines worden ook ontworpen om verspilling te verminderen of te elimineren, resulterend in kostenbesparingen voor ondernemingen.

Bovendien machines van de de nauwkeurigheidsdruk van Inkjet van de kartondoos zijn de hoge gemakkelijk om, met gebruikersvriendelijke interfaces en minder vereiste handaanpassingen te werken en te handhaven. Deze machines kunnen ook met andere werkschemaoplossingen of software worden geïntegreerd, die drukprocessen kunnen stroomlijnen en productiviteit verhogen.

Samenvattend, machines van de de nauwkeurigheidsdruk van Inkjet van de kartondoos zijn de hoge de perfecte oplossing voor ondernemingen die aan hoge nauwkeurigheid, snelheid, en kwaliteit in hun de drukverrichtingen van de kartondoos voorrang geven. Deze machines bieden geavanceerde Inkjet-technologie, efficiënte werkschema's, en gebruikersvriendelijke interfaces aan resulterend in verhoogde productiviteit, kostenbesparingen, en de drukken van uitstekende kwaliteit.

 

Single-Pass het Type van eergr1800 Reeks Hoofdlijnen


1. Snelle productie. De maximum theoretische druksnelheid van ÉÉN printer van de PAShoge snelheid is 1.5m/second, kan deze snelheid met traditionele printers concurreren.


2.Without-film-plaat het maken. geen het verspillen tijd en kosten. ÉÉN printer van de PAShoge snelheid vereist geen maken van clichés, ging het gebruik digitale Inkjet-druktechnologie vooruit, gemakkelijker en sneller.


3.Envirnomental vriendschappelijk. ÉÉN printer van de PAShoge snelheid gebruikt vier primaire de druktechnologie van kleureninkjet, minder was, minder afvalwater.


4.Reduce arbeidskrachten. ÉÉN de drukmachine van de PASsnelheid keurt computertekening, autoopstelling de goed te drukken foto's reddend tijd en arbeid met hogere efficiency

 

 

 
PARAMETERS
Model GR1824
Scheur Software scheuren Maintop
Beeldformaat TIF, JPG, PDF, PNG
Drukhoofd Industrieel alle-MEMS de Drukhoofd van EPSON
No.s van Drukhoofd 24
Inkttype en kleur Inkt de Op basis van water van CMYK
Max. Drukbreedte 800mm
Media Dikte 120mm
Max. de Druksnelheid van de druknauwkeurigheid 1.5m/s (300*600DPI) 0.8m/s (600*600DPI) 0.5m/s (900*600DPI)
Min. het Voeden Breedte 400mm
Max. het Voeden Breedte Klantgerichte norm 1800mm.
Het voeden Wijze Het auto voeden
Besturingssysteem Windows 7 of Recentere Versie
Werkomgeving 18~30℃, vochtigheid: 50%~70%
Elektrisch voltage 380V±10% 50/60HZ
Totale Macht Ongeveer 30KW AC220V50~60HZ
Printergrootte (L*W*H) 6800mm*5160mm*1980mm
Printergewicht Ongeveer 5500kg

 

Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet 0Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet 1Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet 2Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet 3Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet 4Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet 5Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet 6

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de de Drukmachine van het enige Paskarton de Digitale Hoge Nauwkeurigheid van Inkjet kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.