Tektronix (Matrijs Chuang) op Internatiol-Tentoonstelling in VERPAKKEN EN VERZENDEN

June 14, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Tektronix (Matrijs Chuang) op Internatiol-Tentoonstelling in VERPAKKEN EN VERZENDEN

Tektronix (Matrijs Chuang) om aan de Internationale Golftentoonstelling in Shanghai in Juli 2023 deel te nemen

Tektronix (Matrijs Chuang), een belangrijke leverancier van golfmateriaal en de oplossingen, kondigden hun participatie in de aanstaande Internationale Golftentoonstelling aan, die in Shanghai in Juli 2023 zal worden gehouden. De gebeurtenis zal de recentste innovaties, de producten en de diensten in de golfindustrie demonstreren, die fabrikanten, leveranciers, en kopers uit de hele wereld samenbrengen.

Tijdens de tentoonstelling, zal Tektronix (Matrijs Chuang) hun gamma van flatbed die-cutting machines, roterende die-cutting machines demonstreren, en drukmachines listig voor de golfindustrie. De recentste oplossingen van het bedrijf pogen betrouwbaar, efficiënt en rendabel materiaal voor de golf verpakkingsmarkt te verstrekken.

Tektronix (Matrijs Chuang) poogt de Internationale Golftentoonstelling aan netwerk met potentiële klanten, partners, en de industriedeskundigen te gebruiken. De tentoonstelling zal een uitstekende kans voor het bedrijf zijn om hun merkpositie in de globale golfmarkt uit te breiden, markttendensen te identificeren, en nieuwe bedrijfskansen te onderzoeken.

Tektronix (Matrijs Chuang) heeft een al lang bestaande reputatie voor het verstrekken van het materiaal van uitstekende kwaliteit en oplossingen aan de golfindustrie. Met hun participatie in de aanstaande tentoonstelling, hopen zij om hun innovaties verder te demonstreren, verhoudingen met klanten te versterken, en tot de groei en de ontwikkeling van de golfindustrie bij te dragen.

Samengevat, is Tektronix (Matrijs Chuang) opgewekt om aan de Internationale Golftentoonstelling 2023 in Shanghai deel te nemen, en verheugt zich op de demonstratie van hun producten en oplossingen in de gebeurtenis. De tentoonstelling biedt een kans voor het bedrijf om aan potentiële klanten, netwerk met de industriebewaarders, en aanwinsteninzicht met de recentste tendensen te verbinden en innovaties in de golfindustrie.