GERUN-het Merk Spakles op Domastic toont

June 14, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over GERUN-het Merk Spakles op Domastic toont

Tektronix (Matrijs Chuang) Participatie in de van de Tentoonstellingsopbrengsten van 2023 Suzhou Golf Positieve Resultaten

GERUN-het merk is behoort tot Tektronix-suzhou.

Tektronix (Matrijs Chuang) nam onlangs aan de Suzhou Golftentoonstelling deel, die in 2023 werd gehouden. De tentoonstelling bood een mogelijkheid voor het bedrijf om hun producten, diensten en innovaties te demonstreren met betrekking tot de golfindustrie.

Tijdens de tentoonstelling, stelde Tektronix (Matrijs Chuang) hun drukmachines voor. Zij demonstreerden hun mogelijkheden aan potentiële klanten, met inbegrip van fabrikanten van golfproducten en verpakkingsmaterialen.

Het bedrijf gebruikte ook de Suzhou Golftentoonstelling als platform om nieuwe producten te lanceren. Met een nadruk bij de technologieinnovatie, introduceerde Tektronix (Matrijs Chuang) een nieuwe golfdiedrukmachine voor hoge snelheid en high-precision druk wordt ontworpen, die aandacht van een brede waaier van bezoekers aantrekken.

Bij de tentoonstelling ontvingen de producten en de innovaties, van Tektronix (Matrijs Chuang) positief terugkoppelen van bezoekers, met inbegrip van de industriedeskundigen, kopers, en potentiële klanten. Vele exposanten werden indruk gemaakt op met de kwaliteit van de voorgestelde producten en het professionalisme van team het van Tektronix (Matrijs Chuang). Dit heeft geleid tot talrijke onderzoeken en potentiële verkoopkansen.

Het deelnemen aan een de industrietentoonstelling zoals Suzhou Golf toont de hulpbedrijven zoals Tektronix (Matrijs Chuang) hun merkerkenning en reputatie binnen de industrie verhogen. Het helpt hen verhoudingen verbinden en bouwen met potentiële klanten en leveranciers, en komt ten goede aan de volledige golfindustrie.

Samenvattend, was de participatie van Tektronix (Matrijs Chuang) in de Golftentoonstelling van 2023 Suzhou een succesvolle onderneming, die een platform verstrekken voor het bedrijf om hun producten en innovaties aan de golfindustrie te demonstreren. Hun aanwezigheid was well-received door bezoekers, die tot hen maken een mededinger in de golfmateriaalmarkt.