• CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet
  • CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet
  • CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet
  • CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet
  • CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet
CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet

CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet

Productdetails:

Plaats van herkomst: SUZHOU, CHINA
Merknaam: GERUN
Modelnummer: GR2508

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1SET
Prijs: RMB Meet to talk about
Betalingscondities: T/T
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Product name: Carton Box Intelligent CMYK Inkjet Printing Machine GR2508 Printing resolution: ≥360DPI*600DPI
FeedingMode: Auto servo Feeding Picture Format: TIFF,JPG,PDF,PNG
Maximum print width: 2480mm Max. Feeding Width: 2500mm
Max. Printing Speed: 700㎡/h Type: GR2508+
Hoog licht:

CMYK-de Printer van Kartoninkjet

,

De Printer 600DPI van kartoninkjet

,

De Druk van kartoninkjet

Productomschrijving

Intelligente CMYK Inkjet de Drukmachine GR2508 van de kartondoos

 

 

Het Type van eerreeks de Progressieve Beschrijving van de Drukmachine

 

Is de intelligente CMYK Inkjet de drukmachine van de kartondoos een digitale drukpers die speciaal aan de drukgrafiek van uitstekende kwaliteit en teksten op kartonvakjes in het leven wordt geroepen. In tegenstelling tot traditionele drukmachines, deze intelligente van de de drukmachine van CMYK Inkjet het gebruiks van de vier-kleur technologie procesdruk, die trillendere en nauwkeurige kleuren verstrekt.

Deze drukmachine is uitgerust met intelligente software die diverse druktaken kan automatisch behandelen. Het kan drukmontages en parameters afhankelijk van het materiële type, de grootte, en de ontwerpvereisten aanpassen. De machine kan bij een hoge snelheid drukken en is geschikt voor drukduizenden kartondozen per uur zonder kwaliteit te offeren.

Voorts kan de intelligente de drukmachine van CMYK Inkjet fouten, zoals kleurenafwijkingen en verkeerde opstelling van drukken nauwkeurig ontdekken en verbeteren. Deze eigenschap zorgt ervoor dat het drukproces efficiënt is en het risico van verspilling vermindert.

De Inkjet-technologie in de drukmachine is wordt gebruikt milieuvriendelijk, verminderend inktgebruik, en minimaliserend operationele kosten die. Het is een uitstekende keus voor ondernemingen die aan duurzaamheid terwijl nog het produceren van de drukken van uitstekende kwaliteit voorrang geven.

Een ander voordeel van de machine is zijn verenigbaarheid met veelvoudige softwareoplossingen, die ondernemingen toestaan om het met hun bestaande werkschema's te integreren, verder stroomlijnen het drukproces.

Samengevat, biedt de kartonvakje intelligente CMYK Inkjet drukmachine ondernemingen een efficiënte en rendabele oplossing voor druk hoogstaande en nauwkeurige grafiek en teksten op kartonvakjes aan. Het heeft met intelligente software uitgerust die het drukproces optimaliseert, die fouten en verspilling verminderen, terwijl de Inkjet-gebruikte technologie milieuvriendelijk is.

 

Het Type van eerreeks de Progressieve Hoofdlijnen van de Drukmachine


1. Max Print-de gebiedsbreedte per pas is 433mm voor micro-Piezo Epson de drukhoofd van 13pcs en 266mm voor 8pcs, max.printing-snelheid zijn squremeter tot 1000 per uur


2. Het drukgebied is in bijlage met zuigingsriem voor document het voeden. er zijn twee ventilators van de lawaaiabsorptie. of de grote of kleine grootte van kartonnen allen kan zonder papier glad probleem worden gedrukt


3.Full-automatische moror controleerde de het voeden functie, één zeer belangrijke klaar door digitale te plaatsen, manueel verkort de verrichtingstijd en nauwkeurigheid beter. promotie plus model paste het servo voeden voor hogere reactiesnelheid en drukefficiency toe.


4.The de printer kan gemakkelijk worden in werking gesteld, zijn er drie lichten van de kleurenindicator om u te helpen die het werken van de machine waarnemen. en de algemene vooruitzichten van de ook elegant en fatsoenlijke machine.

 

PARAMETERS

Model

GR2508

Drukresolutie

≥360DPI*600DPI

Scheur Software scheuren

Maintop

Of de inkt waterdicht is

Nr

Beeldformaat

TIF, JPG, PDF, PNG

FeedingMode

Het auto servo Voeden

Drukhoofd

Industrieel alle-MEMS de Drukhoofd van EPSON

Werkomgeving

18C~30°C vochtigheid: 50%~70%

Aantal sproeierhoofden

8

Besturingssysteem

Windows 7 of later

Maximumdrukbreedte

2480mm

Totale Macht

Ongeveer15KW

Media Thicknes

1~20mm

Printer Size

4420*3350*1720mm

Max. het Voeden Breedte

2500mm

Printer Weights

4200kg

Max. Druksnelheid

700㎡/h

Elektrisch voltage

380V±10% 50~60HZ

Wordt de aanpassing gesteund?

JA

CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet 0CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet 1CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet 2CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet 3CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet 4CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet 5CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet 6

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd CMYK-de Printer Smart 600DPI van Kartoninkjet kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.